Social dining vs. private dining

Forskellige madkoncepter er det store hit disse år, og alene i Danmark er der sket en stor stigning i antallet af madmuligheder i de store byer. Du kan få alt fra rigtig take-away til sunde færdigretter og levering af maden via cykelbude. Mulighederne er mange, og det samme gælder for de forskellige trends inden for feltet. Både social dining og private dining er blevet til meget brugte fænomener herhjemme, og søger du på private dining Copenhagen på internettet, så vil du se en række af forskellige restauranter, der tilbyder dig denne mulighed. Men hvad er forskellen egentlig på social dining og private dining, og hvorfor er de blevet så populære? Læser du med videre, vil du får svaret, for vi guider dig nemlig igennem de to madmuligheder, så du har helt styr på, hvad det drejer sig om næste gang du løber ind i det.

Social dining – lad os sidde sammen

Social dining tager selvfølgelig udgangspunkt i et socialt aspekt under madoplevelsen. Konceptet har været i høj kurs de sidste år i Danmark og i resten af verden, og det går ud på, at maden serveres i portioner til hele bordet. Ofte serveres de på store fade, der rummer mad til 4-6 personer, og maden sendes hermed rundt blandt gæster ved bordet. I stedet for, at maden serveres fint anrettet på tallerkener, så anrettes de på fade, som man selv tager en portion fra. Formålet er, at oplevelsen bliver mere uformel, og der ses en tydelig tendens til, at gæsterne kommer hinanden mere ved. For nogle steder er social dining rettet mod hele det selskab, som du selv deltager i, og andre steder deler du med alle ved det store bord. Det kan være mennesker du ikke kender, og på den måde brydes den mere reserverede sfære, som mange kan være i, når de er ude at spise.

Møder udenfor kontoret

Hver dag sidder et utal af danskere på et kontor dagen lang, og de foretager sig alt indenfor kontorets fire vægge. Private dining forsøger at bryde med denne vane og byder op til, at man i stedet for at bruge det sædvanlige mødelokale, mødes over en lækker middag og et glas vin, hvorefter man kan snakke forretning. På den måde får man skabt nogle nye rammer, der kan give nye inputs og en masse inspiration, og så vil det skab en meget positiv atmosfære. Private dining er på sin vis rettet mod forretningsfolk, og ofte vil man kunne anvende restaurantens selskabslokale, så man kan holde sit møde i ro og fred.

Restaurationen

Møntergade 19

1116 København K

33149495