Hvad er en erhvervsadvokat?

I en virksomhed kan et manglende overblik over de juridiske aspekter medføre fatale konsekvenser for virksomheden. Det er derfor utroligt vigtigt at blive tilknyttet en erhvervsadvokat, hvis der ikke allerede er advokater ansat i virksomheden. En erhvervsadvokat er særligt uddannet i at rådgive virksomheder. Langt de fleste virksomheder har brug for en advokat, og hvis virksomheden ikke har sin egen advokat, så kan en ekstern erhvervsadvokat heldigvis tilknyttes.

Hvad kan en erhvervsadvokat?
En erhvervsadvokat kan hjælpe virksomheder med juridiske opgaver af forskellige omfang. Der kan både være tale om enkeltstående behov for hjælp samt en generel rådgivning fra erhvervsadvokaten for at sikre, at alle juridiske aspekter er i overensstemmelse i virksomheden. Viften af opgaver for erhvervsadvokater spænder vidt med alt fra arbejds- og ansættelsesret, selskabsret og valg af virksomhedsform til bank- og finansieringsret. Iværksætterrådgivning tilbydes også lige så som en erhvervsadvokat også er til hjælp til virksomhedsoverdragelse og generationsskifte i virksomheden. Der er derfor utallige situationer, hvor en erhvervsadvokats ekspertise er nødvendig for at sikre, at alt foregår korrekt.

Hvem har brug for en erhvervsadvokat?
Alle virksomheder har brug for at have tilknyttet en advokat i en eller anden form, hvis ikke der allerede er ansat en advokat. Med en erhvervsadvokat får du en advokat, som kan favne alle områder, så der ikke behøver at være flere advokater tilknyttet. Det er gavnligt for allerede eksisterende virksomheder lige så som iværksættere også kan få stor gavn af at modtage professionel rådgivning fra en dygtig erhvervsadvokat. Til dig som iværksætter får du mulighed for at fokusere på din passion, mens din tilknyttede erhvervsadvokat kan sørge for alle de juridiske aspekter, som er nødvendig at have på plads for at starte en virksomhed. En erhvervsadvokat hjælper dig således med at få din iværksætterdrøm realiseret!

Hvordan finder man den rette erhvervsadvokat?
Der findes erhvervsadvokater rundt i hele landet, hvor du med fordel kan vælge en erhvervsspecialiseret advokat fra Kolding, hvis din virksomhed er i Sønderjylland eller Syddanmark. Så er det lettere at mødes med din tilknyttede advokat samtidigt med, at din advokat hurtigt kan være på stedet, hvis der opstår akut brug for juridisk hjælp.
Kaiser Domino Advokatfirma, Advokatpartnerselskab
Kokholm 3 B, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80