Sjove aktiviteter til dit næste firmaevent

Aktiviteter til firmaevent

Skal du holde et firmaevent? Og er du i syv sind omkring, hvilke aktiviteter dagen skal byde på? Det kan være vanskeligt at planlægge et firmaevent, for selvom I arbejder på den samme arbejdsplads, er det ikke en selvfølge, at I har mange andre ting tilfælles.

Derfor er det en god idé at vælge nogle aktiviteter, som favner bredt og giver smil på læben uanset alder, køn og interesser. Det kan du gøre ved at vælge et firmaevent i Jylland, hvor både du og dine kollegaer er garanteret et sjovt arrangement.

Gi’ den gas med paintball

Mange har efterhånden hørt om paintball – og dette med god grund. Paintball er en sjov og underholdende aktivitet, hvor det er svært ikke at lade sig rive med. Her kæmper forskellige hold mod hinanden om sejren, og konkurrencen udgør en unik mulighed for at lave blandede hold, så I bliver rystet sammen på kryds og tværs. I kan naturligvis også vælge at spille afdelinger mod afdelinger – valget er jeres.

Du og dine kollegaer kan spille paintball i Vejle. Her behøver I ikke være nervøse for, hvorvidt vejret er med jer. Her finder I nemlig både paintball-baner udenfor og indenfor, og således risikerer I ikke, at ustadigt vejr spænder ben for jeres firmaevent.

Bumberball – fodbold på en ny måde

Fodbold er Danmarks nationalsport. De fleste mennesker har derfor prøvet at spille fodbold – men de færreste har prøvet den nye og actionfyldte udgave af slagsen!

Bumberball er fodbold på en ny måde. Her udstyres du og dine kollegaer med såkaldte ’bumberballs’, som er store, oppustelige bolde, der bæres rundt om kroppen. På grund af deres størrelse og oppustelighed gør det ikke ondt at falde, kaste sig eller lave utrolige tricks, og derfor giver disse bumberballs en unik mulighed for at slå sig løs på en fodboldbane. Og dette helt uden at nogen kommer til skade!

Dette er en aktivitet, der egner sig godt til mange mennesker, og er der tale om et stort firmaevent med mange deltagere, er det oplagt at lave en bumberball-turnering, hvor alle kommer på banen.

Alle kan være med

Hverken paintball eller bumberball stiller særlige krav til deltagernes fysiske formåen. Det betyder, at alle medarbejdere i firmaet kan deltage i de sjove aktiviteter uden at frygte for, at nogen allerede fra start har en fordel.

Alle kan være med – det eneste, det kræver, er blot en positiv indstilling og gå-på-mod.
Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring
75 80 10 08