Øjenlågsoperation kan give dit ansigt nyt liv

Det senmoderne samfund har bragt mange ting med sig. En af tingene som er blevet taget godt i mod af befolkningen er, at man nu kan ændre sit udseende, hvis der er noget man ikke kan lide. En øjenlågsoperation giver dig både mulighed for at ændre dit udseende, så du igen får liv i ansigtet og dermed ser mere oplagt og glad ud, men også muligheden for at se bedre og på denne måde forbedre din livskvalitet. Uanset hvor i landet du kommer fra, kan du finde en klinik som vil hjælpe dig igennem forløbet. Så uanset om du søger en professionel udført øjenlågsoperation i Glostrup eller i Holte, er der hjælp at finde.

Øjenlåg

Kort om operationen

Som sagt kan der være mange gode grunde til at vælge at få en øjenlågsoperation, men uanset hvad dit udgangspunkt er, bør du sætte dig grundigt ind i indgrebet, før du beslutter dig. Operationen er et mindre indgreb som varer mellem 20 og 80 minutter. Under operationen vil kirurgen foretage et snit i hudfolden over øjet, og overflødig hud og fedtvæv vil blive fjernet. Dette betyder, at hængende/tunge øjenlåg ikke længere er et problem. Området omkring øjet vil være irriteret i ca. 1-2 uger, men du kan se TV og læse efter blot et par dage.

Det er vigtigt, at du finder en klinik du føler dig godt tilpas i og som laver en forundersøgelse, så du er sikker på, at du er i gode hænder og at operationen er grundigt planlagt. Mange klinikker har endda gratis konsultationer, så du uforpligtende kan komme ind og høre om dine muligheder. Et sidste godt råd i forhold til at finde en god klinik er at læse andres respons på de forskellige klinikker og/eller spørge din læge til råds.

Et helt nyt ansigt

Det siges, at øjnene er sjælens spejl, og en af de første ting menneskerne omkring dig lægger mærke til. Efter operationen vil du føle, at du har fået et helt nyt udseende, og mange siger, at de efterfølgende ser verden på en helt ny måde, da de har været vant til, at deres syn har været begrænset og deres tunge øjenlåg . Grundet den store forskel en ellers så lille operation kan gøre, er det klart, at øjenlågskirurgi er den mest almindelig kosmetiske operation i Danmark.  Operationen hjælper både med at give et nyt og flottere udseende, men også med at forbedre ens syn og hverdagen, da man kan leve uden eventuelle gener fra tunge øjenbryn eller øjenlåg.

Center for Øjenlågskirurgi
Øjenlægerne Glostrup Centrum
Stationsparken 21
2600 Glostrup
Tlf: 43 20 70 40