Hvad er forskellen toning og farvning?

Frisure og hårfarve kan fuldstændig ændre på vores udseende og udstråling. Det er relativt risikofrit at farve håret – det tager lidt tid at vokse ud igen, men det har ingen reel permanent virkning. Vi vil her i samarbejde med Salon Stender, der er en frisør i Lyngby Storcenter og mange andre steder i landet, omtale forskellen på toning og farvning.

Både toning og hårfarvning kan farve dit hår. Hvis man kigger på hårfarve og toner i en butik, vil det mest iøjnefaldende være, at toneren ikke er permanent, hvor hårfarven har en mere holdbar effekt. Det betyder ikke, at toneren vil blive vasket ud med det samme, og det betyder heller ikke, at hårfarven ikke kan falme over tid. Toneren har en tendens til at ændre hårets farve mindre end den permanente hårfarve, derfor opfattes den ikke som permanent.Toning og farvning

Toning er gennemsigtig hårfarve, som lægger sig oven på din egen hårfarve. Vil du gerne have dit blonde hår en smule mørkere eller en smule varmere i tonen, er dette eksempelvis muligt med toner. Hårfarve farver i dybden, så vil man gerne beholde det man har, og kun tinte sin naturlige farve en smule, er hårfarve højst sandsynligt for drastisk en forvandling. Toner er desuden godt til at give et meget naturligt look, hvor håret får et par forskellige nuancer, ligesom naturligt hår har. Hårfarve kan til sammenligning ikke varieres i tonen uden at der lægges en hel del arbejde i det. Toning er godt til dig der gerne vil have en lidt anderledes farve, og samtidig ikke har lyst til at få ødelagt håret alt for meget. Det er godt til dig, der har fået farvet håret en forkert nuance og gerne vil rette dette, uden at skulle farve det igen.

På den anden side kan toning ofte give al for lidt farve. Vil man gerne have lavet en stærk ombre kan det være svært at få det helt rigtige resultat. Vil man gerne have en helt ny farve er toner ikke et godt valg, da farven som sagt ligger i et lag ovenpå ens egen hårfarve og således vil se ud som om den blander sig med ens oprindelige farve. Toning er svært at få til at se godt ud, og det kræver en professionel behandling at opnå det perfekte resultat. Hvis du bor i København kan du finde en dygtig frisør på Amager eller i en anden bydel, som specialiserer sig i farve.

Permanent hårfarve er til dig, der vil gå fra at være naturligt mørkhåret til at være blond, rødhåret, blåhåret, eller have helt sort hår. Permanent hårfarve kan sagtens kombineres med toner.

Salon Stender
Lyngby Storcenter 107
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 87 58 18