Category: Farvning og toning

LED strips for belysning med lang levetid

Hvis du er interesseret i at få belysning der, hvor du normalt ikke kan komme til med en lampe, et lysstofrør eller andre lyskilder kan det være en rigtig god idé, at overveje LED strips. Det er et nyt og innovativt produkt, som muliggør belysning alle steder i hjemmet. Uanset, hvor trængt det er, kan du bruge disse strips for at belyse rummet. LED lamper har rigtig mange fordele sammenlignet med gammeldags lyskilder, og dem vil vi nedenfor beskrive, hvis du er interesseret i nye, billigere og miljøskånsomme alternativer. Læs med her.

Innovative og miljøskånsomme løsninger

Når det kommer til lyskilder er der rigtig mange gamle løsninger, som forurener miljøet og som samtidigt skal skiftes ud hurtigt, da levetiden ikke er lang nok. Derfor kan det være en god idé, at tænke i nye baner, når det kommer til lyskilder. Den teknologiske fremgang har gjort det muligt, at producere lyskilder, som både er billiger og mere miljøskånsomme. Rigtig mange tænker, at lyskilder er et og det sammen, og derfor køber de hvad som helst, så længe det kan lyse et rum op. Sådan hænger det i virkeligheden ikke sammen i dag. Der er stor forskel på produkter, når det drejer sig om lyskilder. Det er værd at vide, at de nyeste indenfor markedet klart er de bedste, når de drejer sig om kvalitet, betaling på længere sigt og miljørigtige løsninger. LED kan derfor være en rigtig god alternativ til det, som du har i dag.

Længere levetid

Levetiden på LED lyskilder er fem til seks gange længere end ved gammeldags lyskilder. Så ikke nok med, at kvaliteten og lyset er bedre – så kan du nøjes med at købe en ny pære hvert 7.år ca. Så selvom produktetet måske er dyrere til at starte med kan du spare rigtig mange penge på den lange bane. Da markedet for LED lyskilder er vokset de seneste mange år er det også blevet langt billigere, at købe produkterne. Flere og flere producenter er begyndt at producere de nye lyskilder, og det vil altså sige, at priserne er faldet markant. Af denne grund kan du få LED lyskilder til under det halve af, hvad de kostede til at starte med. Det er dog vigtigt, at du besøger en professionel og dygtig forhandler, som kan rådgive dig om belysning og produktet, inden du beslutter dig for at købe noget som helst. Held og lykke!

Sunflux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43 47 42 72

Hvad er forskellen toning og farvning?

Frisure og hårfarve kan fuldstændig ændre på vores udseende og udstråling. Det er relativt risikofrit at farve håret – det tager lidt tid at vokse ud igen, men det har ingen reel permanent virkning. Vi vil her i samarbejde med Salon Stender, der er en frisør i Lyngby Storcenter og mange andre steder i landet, omtale forskellen på toning og farvning.

Både toning og hårfarvning kan farve dit hår. Hvis man kigger på hårfarve og toner i en butik, vil det mest iøjnefaldende være, at toneren ikke er permanent, hvor hårfarven har en mere holdbar effekt. Det betyder ikke, at toneren vil blive vasket ud med det samme, og det betyder heller ikke, at hårfarven ikke kan falme over tid. Toneren har en tendens til at ændre hårets farve mindre end den permanente hårfarve, derfor opfattes den ikke som permanent.Toning og farvning

Toning er gennemsigtig hårfarve, som lægger sig oven på din egen hårfarve. Vil du gerne have dit blonde hår en smule mørkere eller en smule varmere i tonen, er dette eksempelvis muligt med toner. Hårfarve farver i dybden, så vil man gerne beholde det man har, og kun tinte sin naturlige farve en smule, er hårfarve højst sandsynligt for drastisk en forvandling. Toner er desuden godt til at give et meget naturligt look, hvor håret får et par forskellige nuancer, ligesom naturligt hår har. Hårfarve kan til sammenligning ikke varieres i tonen uden at der lægges en hel del arbejde i det. Toning er godt til dig der gerne vil have en lidt anderledes farve, og samtidig ikke har lyst til at få ødelagt håret alt for meget. Det er godt til dig, der har fået farvet håret en forkert nuance og gerne vil rette dette, uden at skulle farve det igen.

På den anden side kan toning ofte give al for lidt farve. Vil man gerne have lavet en stærk ombre kan det være svært at få det helt rigtige resultat. Vil man gerne have en helt ny farve er toner ikke et godt valg, da farven som sagt ligger i et lag ovenpå ens egen hårfarve og således vil se ud som om den blander sig med ens oprindelige farve. Toning er svært at få til at se godt ud, og det kræver en professionel behandling at opnå det perfekte resultat. Hvis du bor i København kan du finde en dygtig frisør på Amager eller i en anden bydel, som specialiserer sig i farve.

Permanent hårfarve er til dig, der vil gå fra at være naturligt mørkhåret til at være blond, rødhåret, blåhåret, eller have helt sort hår. Permanent hårfarve kan sagtens kombineres med toner.

Salon Stender
Lyngby Storcenter 107
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 87 58 18