Klare vinduer året rundt med vinduespolering

Som virksomhed kan det være noget af en udfordring at finde kompetent erhvervsrengøring til at varetage vinduespoleringen. Ligegyldig hvor dominerende vinduespartier din virksomhed har, er det vigtigt, at facader og vinduer først og fremmest fremstår rene og klare. Det kan måske lyde banalt, men at have klare, rene vinduer er en medvirkende faktor, når man skal tiltrække nye kunder; især hvis ens facade er præget af store vinduespartier.    

Der findes et stort antal af rutinerede rengøringsfirmaer i Nordsjælland, som tilbyder vinduespolering. Så uanset om man skal have privat vinduespolering i Hillerød eller professionel erhvervsrengøring i Helsingør skal man gøre sig nogle forholdsregler, inden man – evt. – tegner abonnement. Med udgangspunkt i vinduespolering til virksomheder kan der være nogle forholdsregler, man skal foretage sig, inden man tager kontakt til et firma med speciale i erhvervsrengøring.

Vinduespolering for virksomheder

Hvis ens virksomhed er beliggende i en høj etageejendom i Nordsjælland, kræver det typisk, at rengøringsfirmaet har en lift, hvorfor omkostningerne typisk bliver højere. Derfor kan det være en stor hjælp, at man får et firma med fokus på erhvervsrengøring – og rimelige priser – i Nordsjælland til at besigtige de steder, hvor man skal have rengjort sine vinduer. Dette er medvirkende til at undgå ubehagelige overraskelser i forhold til meromkostninger. Uanset hvor i Nordsjælland man skal bruge erhvervsrengøring, findes der mange, der tilbyder en professionel besigtigelse, inden man starter samarbejdet.

Miljøbevidst erhvervsrengøring året rundt

Man vil altid som virksomhed holde sine omkostninger, i forbindelse med rengøring og vinduespolering, på et minimum. Hvis ens virksomhed har et par etager – op til 3. sals højde – med vinduespartier, hvor en stige ikke er tilstrækkelig, vil det være rationelt at finde erhvervsrengøring, som kan rengøre med teleskopstænger. Ved brug af teleskopstænger i stedet for lifte holder rengøringsfirmaet sine omkostninger på et minimum, da rengøringsfirmaet ikke skal anvende lifte til vinduespolering.          

Med hensyn til andre tiltag, der skal undersøges, inden man vælger ny erhvervsrengøring til sin virksomhed, er hvorvidt det givne erhvervsrengøring, benytter sig af det såkaldte rent-vands system. Idet, man benytter sig af rent-vands system til vinduespolering, er vandet filtreret fra alle kemikalier. Dette betyder, at alle urenhedere – som konventionelt vand ellers kan indeholde – ikke længere indgår i vandet, hvorfor man tydeligt kan se, at man får et langt bedre resultat. Med andre ord efterlades vinduerne hverken med kalk eller striber, hvilket giver et langt bedre resultat. Med rent-vands systemet får man poleret sine vinduer på en yderst miljøbevidst måde, og resultatet bliver pænere og holder i længere tid end normalt – dette er tilfældet hele året rundt.    

 

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Tlf: 70 25 10 01