Category: fest

LED strips for belysning med lang levetid

Hvis du er interesseret i at få belysning der, hvor du normalt ikke kan komme til med en lampe, et lysstofrør eller andre lyskilder kan det være en rigtig god idé, at overveje LED strips. Det er et nyt og innovativt produkt, som muliggør belysning alle steder i hjemmet. Uanset, hvor trængt det er, kan du bruge disse strips for at belyse rummet. LED lamper har rigtig mange fordele sammenlignet med gammeldags lyskilder, og dem vil vi nedenfor beskrive, hvis du er interesseret i nye, billigere og miljøskånsomme alternativer. Læs med her.

Innovative og miljøskånsomme løsninger

Når det kommer til lyskilder er der rigtig mange gamle løsninger, som forurener miljøet og som samtidigt skal skiftes ud hurtigt, da levetiden ikke er lang nok. Derfor kan det være en god idé, at tænke i nye baner, når det kommer til lyskilder. Den teknologiske fremgang har gjort det muligt, at producere lyskilder, som både er billiger og mere miljøskånsomme. Rigtig mange tænker, at lyskilder er et og det sammen, og derfor køber de hvad som helst, så længe det kan lyse et rum op. Sådan hænger det i virkeligheden ikke sammen i dag. Der er stor forskel på produkter, når det drejer sig om lyskilder. Det er værd at vide, at de nyeste indenfor markedet klart er de bedste, når de drejer sig om kvalitet, betaling på længere sigt og miljørigtige løsninger. LED kan derfor være en rigtig god alternativ til det, som du har i dag.

Længere levetid

Levetiden på LED lyskilder er fem til seks gange længere end ved gammeldags lyskilder. Så ikke nok med, at kvaliteten og lyset er bedre – så kan du nøjes med at købe en ny pære hvert 7.år ca. Så selvom produktetet måske er dyrere til at starte med kan du spare rigtig mange penge på den lange bane. Da markedet for LED lyskilder er vokset de seneste mange år er det også blevet langt billigere, at købe produkterne. Flere og flere producenter er begyndt at producere de nye lyskilder, og det vil altså sige, at priserne er faldet markant. Af denne grund kan du få LED lyskilder til under det halve af, hvad de kostede til at starte med. Det er dog vigtigt, at du besøger en professionel og dygtig forhandler, som kan rådgive dig om belysning og produktet, inden du beslutter dig for at købe noget som helst. Held og lykke!

Sunflux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43 47 42 72

Mangler du underholdning til din fest?

Når der sker vigtige ting i dit liv, det kan være du skal giftes, fylder år eller vil fejre en barnedåb, så er det åbenlyst, at du gerne vil holde en fest og invitere din familie og venner. Er de rigtige mennesker til stede, bliver festen helt sikkert en succes. Det kan dog stadig være, at I godt kunne bruge noget underholdning. Hvilken type underholdning, kan være rigtig svært at finde ud af. Her er en lille liste over forskellige typer underholdning, der kan gøre din fest bedre.

Lille fest

Til en lille fest, for under 20 mennesker, kan det være for meget at hyre et stort show. I stedet kan man hyre underholdning såsom undervisning i dans, croquis eller lignende. Dette er en type festaktivitet, hvor alle kan gøre sig selv lidt til grin samtidig med, at de har det sjovt.

Mellemstor fest

Til en fest for mellem 20 og 50 mennesker kan man eksempelvis leje en jukebox. Overvej at sætte et dansegulv op og leje noget lys det samme sted, hvor du lejer jukeboxen. Denne giver alle mulighed for at ønske noget musik, og gør folk mere investerede i festen. En anden mulighed kan være at hyre et show. Book en komiker eller en tryllekunstner, og sørg for, at der er et sted, hvor de kan optræde. Det skal gerne være et mindre lokale hvor der er plads til alle, men ikke plads nok til, at folk kan lave noget andet samtidigt. Især komikeren er et meget succesfuldt indlæg, hvis folk sidder tæt og generelt har det hyggeligt.

Tryllekunstner

Stor fest

Til en stor fest med mere end 50 mennesker, kan man selvfølgelig bruge alle de foregående aktiviteter og shows. Her kan det dog være en rigtig god idé at få fat i forskellige typer underholdning sådan, at alle har noget at tage sig til. Til en meget stor fest kan det være svært at skabe et miljø, hvor en jukebox fungerer, men man kan sagtens planlægge et par forskellige rum, hvori forskellige aktiviteter, hygge eller shows kan finde sted. En anden løsning kan være, at få fat i en rigtig dygtig komiker eller tryllekunstner, som er vant til at underholde hundredvis af mennesker samtidigt. Dette kan være rigtig dyrt, men samtidig kan det være en rigtig stor oplevelse for dine gæster. Du kan finde en dygtig tryllekunstner på Sjælland, i Århus eller på Fyn, men sørg for at få fat i én, som virkelig har styr på at underholde.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
Tlf: 29 92 20 90