Mangler du underholdning til din fest?

Når der sker vigtige ting i dit liv, det kan være du skal giftes, fylder år eller vil fejre en barnedåb, så er det åbenlyst, at du gerne vil holde en fest og invitere din familie og venner. Er de rigtige mennesker til stede, bliver festen helt sikkert en succes. Det kan dog stadig være, at I godt kunne bruge noget underholdning. Hvilken type underholdning, kan være rigtig svært at finde ud af. Her er en lille liste over forskellige typer underholdning, der kan gøre din fest bedre.

Lille fest

Til en lille fest, for under 20 mennesker, kan det være for meget at hyre et stort show. I stedet kan man hyre underholdning såsom undervisning i dans, croquis eller lignende. Dette er en type festaktivitet, hvor alle kan gøre sig selv lidt til grin samtidig med, at de har det sjovt.

Mellemstor fest

Til en fest for mellem 20 og 50 mennesker kan man eksempelvis leje en jukebox. Overvej at sætte et dansegulv op og leje noget lys det samme sted, hvor du lejer jukeboxen. Denne giver alle mulighed for at ønske noget musik, og gør folk mere investerede i festen. En anden mulighed kan være at hyre et show. Book en komiker eller en tryllekunstner, og sørg for, at der er et sted, hvor de kan optræde. Det skal gerne være et mindre lokale hvor der er plads til alle, men ikke plads nok til, at folk kan lave noget andet samtidigt. Især komikeren er et meget succesfuldt indlæg, hvis folk sidder tæt og generelt har det hyggeligt.

Tryllekunstner

Stor fest

Til en stor fest med mere end 50 mennesker, kan man selvfølgelig bruge alle de foregående aktiviteter og shows. Her kan det dog være en rigtig god idé at få fat i forskellige typer underholdning sådan, at alle har noget at tage sig til. Til en meget stor fest kan det være svært at skabe et miljø, hvor en jukebox fungerer, men man kan sagtens planlægge et par forskellige rum, hvori forskellige aktiviteter, hygge eller shows kan finde sted. En anden løsning kan være, at få fat i en rigtig dygtig komiker eller tryllekunstner, som er vant til at underholde hundredvis af mennesker samtidigt. Dette kan være rigtig dyrt, men samtidig kan det være en rigtig stor oplevelse for dine gæster. Du kan finde en dygtig tryllekunstner på Sjælland, i Århus eller på Fyn, men sørg for at få fat i én, som virkelig har styr på at underholde.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
Tlf: 29 92 20 90