Sådan finder du en personlig gave

Smykkegave

Hvad skal jeg mon købe til min kæreste denne gang?

Gode gaveråd kan være dyre, når du skal ud og købe en ting til din ægtefælle, bedste ven eller kæreste. Mange danskere foretrækker at give en personlig gave, som både skaber glæde og samtidig bliver en slags materialistisk symbol på det tætte bånd mellem giver og modtager. I en tid hvor internettet har omdannet mange butikker til online webshops, er gavemulighederne mange. Og det kan være svært at finde vej i produktjunglen. Hvis du foretrækker ikke at følge en ønskeseddel, men snarere vil finde en helt unik gave, så anbefaler vi dig et nydeligt smykke eller et flot ur. Det er en god mulighed for at give en gave, som den kommende ejermand vil bruge ofte og således få et mere personligt forhold til.

AnytimeHaslev hjælper dig med smykker og ure til mænd og kvinder

Er det en julegave, en fødselsdagsgave eller måske en gave til dig selv?

Under alle omstændigheder er vi en guldsmed i Haslev med mange års erfaring og viden omkring smykker og ure, som kan hjælpe dig på rette gavevej. Vi har både smykker i guld og sølv og tilbyder desuden smykker til både mænd og kvinder.  Vi oplever, at herresmykker er blevet mere moderne med tiden.  Et flot armbånd om håndledet i sølv eller guld klæder de fleste mandfolk, og giver, på samme måde som et ur, et klassisk, stilrent og maskulint look. Vores herresmykker kan typisk både bruges til en hverdagsaften i sofaen med en god film eller en fin middag med et godt glas vin.

Kig forbi og se vores flotte udvalg

Hvis du er interesseret i en original og personlig gave, så er du meget velkommen til at kigge forbi vores butik i Haslev. Her finder du et bredt udvalg af smykker og ure, og du vil samtidig opleve en professionel service fra vores erfarne medarbejdere. Vores varer bliver leveret af landets bedste leverandører, og du er således sikret at købe et kvalitetshåndværk, som forbliver pænt de næste mange år. Du kan læse meget mere på vores hjemmeside www.anytimehaslev.dk omkring vores leverandører og produkter. Vi glæder os til at høre fra dig.

Anytime Ure & Smykker
Jernbanegade 45
4690 Haslev
Tlf: 56 31 21 95