Trappevask – en vigtig del af vedligeholdelsen

Trappevask

Ordentlig ejendomsservice i København er en vigtig del af hverdagen i storbyen, taget de mange lejlighedskomplekser byen indeholder i betragtning. Men hvordan finder man frem til en forening, der er betalelig og samtidig lever op til alle kriterier, man nu en gang måtte have? De fleste boligforeninger har allerede en vicevært tilknyttet, som står for de fleste praktiske ting – så som organisering af rengøringen af trappeopgangen, ordning af eventuel gårdhave, ind- og udtagning af borde og bænke, etc. Trappevask er heriblandt et vigtigt led i at holde en fornuftig standard i et lejlighedskompleks. Det er det første dine gæster vil se, når du får gæster på besøg, men samtidig ikke en ting man til dagligt bruger meget tankevirksomhed på. Derfor har vi hos www.tiptop-ejendom.dk valgt at gøre det let for dig, som sidder i en boligforening og mangler trappevask eller generel rengøring i dit lejlighedskompleks i København, Østerbro, eller omegn.

Når vinteren melder sin ankomst, kan det være ekstra nødvendigt at holde en høj standard i forhold til trappevask i opgangen. Mange sætter for eksempel våde støvler, paraplyer og andre ubelejlige brugsting der hører vinteren til i den fælles opgang – da man ofte ønsker disse ting udenfor sin lejlighed. Dette gør dog også, at trappeopgangen i disse måneder, endnu hurtigere, vil blive ekstra beskidt og derfor oftere har behov for en spand sæbevand og en omgang knofedt.

Vi tilbyder endvidere:

  • Trappevask og renholdelse af opgange mv.
  • Vicevært og varmemester-service
  • Gårdmand – pasning af gårdmiljø
  • Gartner – bl.a. græsslåning og klipning af hække
  • Snerydning og saltning
  • Vinduespudsning
  • Rengøring

Det vil lette din arbejdsbyrde og organisering ved at samle alle ejendomsydelse ét sted, hvor du i øvrigt er sikret en høj service og kvalitet.
Du har mulighed for at gå i aktion allerede i dag, få service i høj kvalitet, stor erfaring på området og grundighed, ikke mindst. Se dine muligheder og modtag et gratis tilbud på din trappevask og eventuelle andre ydelser du kunne have behov for fra os. Vores personale hos TipTop Ejendomsservice er meget kompetent og lever alle op til vores høje standarder.