Category: rengøring

Få mere tid til familien med privat rengøring

Flere og flere familier er plaget af en travl og hektisk hverdag, hvor tiden hurtigt slipper op. Arbejdet tager naturligvis det meste af hverdagens tid, men også andre pligter som rengøring, klargøring og planlægning tager utrolig meget af hverdagens tid, og det kan på den måde være svært at få tid til familien. Rengøring er en af de ting, som kan tage rigtig meget af familiens tid, og hvis man gerne vil have et rent hjem, så er der desværre ikke nogen vej udenom, end at bruge tid på det. Eller er der? Flere og flere virksomheder tilbyder privat rengøring, som kan tilpasses dine behov. Privat rengøring i København og hovedstadsområdet er blevet mere og mere populær, og hvis du gerne vil bruge mere tid på familien, og mindre på rengøring, så kan du allerede i dag kontakte en virksomhed og forhøre dig om dine muligheder. Nedenfor giver vi dig et par fordele, der kan være ved, at få en privat rengøringsvirksomhed til at tage sig at dit hjem. Er du interesseret? Så læs med.

Privat rengøring

Effektiv rengøring – hver gang

Hvis man kontakter den rette rengøringsvirksomhed og får dem til at gøre arbejdet for en, kan man være sikker på, at ens hjem altid er rent. Når man selv gør rent, så bliver det ikke altid gjort grundigt nok. Især, hvis man ikke har tid eller overskud nok. Får man derimod en professionel virksomhed til at gøre det for en, så kan man være sikker på, at det bliver gjort ordentligt hver evig eneste gang. På denne måde kan man være sikker på, at ens hjem er rent og nydeligt hver gang man træder ind og ud af det.

God stemning og koncentration

Vi kender alle følelsen. Et rent og ryddeligt hjem betyder, at man har lyst til at tilbringe sin tid der. Især, hvis man har et hjemmekontor, hvor man også skal arbejde.  Flere og flere studier har vist, at rengjorte og ryddelige rum kan betyde rigtig meget for ens koncentration. Så derfor kan det betyde meget for ens arbejdsmotivation, hvis ens kontor er rent og pænt. Privat rengøring på Amager er blevet et udbredt fænomen, så hvis du bor i nærheden, kan du med rette kontakte et firma, og forhøre dig om dine muligheder. Priserne vil i langt de fleste tilfælde kunne vejes op med den tid, som man normalt kommer til at bruge på at gøre rent selv.

Servicegruppen NORD
Hovedgaden 26-28
2970 Hørsholm
53 53 66 00

Klare vinduer året rundt med vinduespolering

Som virksomhed kan det være noget af en udfordring at finde kompetent erhvervsrengøring til at varetage vinduespoleringen. Ligegyldig hvor dominerende vinduespartier din virksomhed har, er det vigtigt, at facader og vinduer først og fremmest fremstår rene og klare. Det kan måske lyde banalt, men at have klare, rene vinduer er en medvirkende faktor, når man skal tiltrække nye kunder; især hvis ens facade er præget af store vinduespartier.    

Der findes et stort antal af rutinerede rengøringsfirmaer i Nordsjælland, som tilbyder vinduespolering. Så uanset om man skal have privat vinduespolering i Hillerød eller professionel erhvervsrengøring i Helsingør skal man gøre sig nogle forholdsregler, inden man – evt. – tegner abonnement. Med udgangspunkt i vinduespolering til virksomheder kan der være nogle forholdsregler, man skal foretage sig, inden man tager kontakt til et firma med speciale i erhvervsrengøring.

Vinduespolering for virksomheder

Hvis ens virksomhed er beliggende i en høj etageejendom i Nordsjælland, kræver det typisk, at rengøringsfirmaet har en lift, hvorfor omkostningerne typisk bliver højere. Derfor kan det være en stor hjælp, at man får et firma med fokus på erhvervsrengøring – og rimelige priser – i Nordsjælland til at besigtige de steder, hvor man skal have rengjort sine vinduer. Dette er medvirkende til at undgå ubehagelige overraskelser i forhold til meromkostninger. Uanset hvor i Nordsjælland man skal bruge erhvervsrengøring, findes der mange, der tilbyder en professionel besigtigelse, inden man starter samarbejdet.

Miljøbevidst erhvervsrengøring året rundt

Man vil altid som virksomhed holde sine omkostninger, i forbindelse med rengøring og vinduespolering, på et minimum. Hvis ens virksomhed har et par etager – op til 3. sals højde – med vinduespartier, hvor en stige ikke er tilstrækkelig, vil det være rationelt at finde erhvervsrengøring, som kan rengøre med teleskopstænger. Ved brug af teleskopstænger i stedet for lifte holder rengøringsfirmaet sine omkostninger på et minimum, da rengøringsfirmaet ikke skal anvende lifte til vinduespolering.          

Med hensyn til andre tiltag, der skal undersøges, inden man vælger ny erhvervsrengøring til sin virksomhed, er hvorvidt det givne erhvervsrengøring, benytter sig af det såkaldte rent-vands system. Idet, man benytter sig af rent-vands system til vinduespolering, er vandet filtreret fra alle kemikalier. Dette betyder, at alle urenhedere – som konventionelt vand ellers kan indeholde – ikke længere indgår i vandet, hvorfor man tydeligt kan se, at man får et langt bedre resultat. Med andre ord efterlades vinduerne hverken med kalk eller striber, hvilket giver et langt bedre resultat. Med rent-vands systemet får man poleret sine vinduer på en yderst miljøbevidst måde, og resultatet bliver pænere og holder i længere tid end normalt – dette er tilfældet hele året rundt.    

 

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Tlf: 70 25 10 01

Skab det bedste arbejdsmiljø med kontorrengøring

Kontor

Arbejdsmiljøet på en arbejdsplads er noget af det vigtigste, når det gælder om at skabe trivsel blandt medarbejderne. Det er yderst nødvendigt, at medarbejderne har det godt og trives i deres arbejdsomgivelser, for det er et velkendt faktum, at triste og sure medarbejdere skaber dårlige resultater. Det er derimod godt humør og generel arbejdsglæde, der skaber effektivitet og gode resultater gennem en fokuseret arbejdsindsats. Selvom de færreste tænker over det, er grundig og effektiv rengøring et af de vigtigste elementer, når det gælder om at opretholde et sundt arbejdsmiljø. Noget af det, der i allerhøjeste grad påvirker menneskets trivsel, er nemlig omgivelserne. På en arbejdsplads er det derfor ikke kun vigtigt, at der bliver taget hånd om det psykiske arbejdsmiljø, det er lige så nødvendigt at fokusere på det fysiske arbejdsmiljø, for det påvirker medarbejdernes humør og dermed hvordan de omgås hinanden og den generelle stemning på kontoret, hvis rammerne ikke er i orden.

Derfor er rengøring vigtig for arbejdsmiljøet

Rengøring handler først og fremmest om at skabe et sundt og rent arbejdsmiljø. På et kontor, hvor rengøringen er mangelfuld, risikerer man ofte, at medarbejderne nemmere bliver syge, dels fordi den generelle hygiejne ikke er i orden, og dels fordi bakterierne nemmere videregives, når medarbejderne skal arbejde og færdes i et miljø, hvor der ikke bliver gjort ordentligt rent. Når mange mennesker deler toilet og køkkenfaciliteter, er der større risiko for, at eventuelle sygdomme breder sig, og denne risiko kan kun nedbringes, hvis der dagligt bliver gjort rent over det hele. Hvis der endda er tale om et kontormiljø, hvor medarbejderne deler arbejdsredskaber som fx computere og telefoner, er det endnu vigtigere, at der er fokus på rengøring og hygiejne. Ud over det rent sundhedsmæssige aspekt ved rengøring, betyder det også noget for den generelle trivsel, at der er rent og pænt. Selvom mange måske ikke er bevidste om det, er der stor forskel på, om man skal arbejde ved et bord, hvor gårsdagens krummer og støv stadig ligger, i forhold til at man starter dagen ved et skrivebord, der er pænt og rent. Hvis der ligger madrester i køkkenet og skraldespandene ikke er tømte, skaber det ikke just fornemmelsen af, at kontoret er et sted, hvor det er rart at opholde sig. Der er mange firmaer, der tilbyder effektiv kontorrengøring. Hvis din arbejdsplads ligger i Hovedstadsområdet, findes der firmaer, der tilbyder god rengøring i Roskilde og København, og du kan også finde rengøringstilbud til helt ud til Køge og omegn.

J2O ApS
Berners Vænge 24 1 th
2650 Hvidovre
Tlf: 28 68 33 87

 

 

Trappevask – en vigtig del af vedligeholdelsen

Trappevask

Ordentlig ejendomsservice i København er en vigtig del af hverdagen i storbyen, taget de mange lejlighedskomplekser byen indeholder i betragtning. Men hvordan finder man frem til en forening, der er betalelig og samtidig lever op til alle kriterier, man nu en gang måtte have? De fleste boligforeninger har allerede en vicevært tilknyttet, som står for de fleste praktiske ting – så som organisering af rengøringen af trappeopgangen, ordning af eventuel gårdhave, ind- og udtagning af borde og bænke, etc. Trappevask er heriblandt et vigtigt led i at holde en fornuftig standard i et lejlighedskompleks. Det er det første dine gæster vil se, når du får gæster på besøg, men samtidig ikke en ting man til dagligt bruger meget tankevirksomhed på. Derfor har vi hos www.tiptop-ejendom.dk valgt at gøre det let for dig, som sidder i en boligforening og mangler trappevask eller generel rengøring i dit lejlighedskompleks i København, Østerbro, eller omegn.

Når vinteren melder sin ankomst, kan det være ekstra nødvendigt at holde en høj standard i forhold til trappevask i opgangen. Mange sætter for eksempel våde støvler, paraplyer og andre ubelejlige brugsting der hører vinteren til i den fælles opgang – da man ofte ønsker disse ting udenfor sin lejlighed. Dette gør dog også, at trappeopgangen i disse måneder, endnu hurtigere, vil blive ekstra beskidt og derfor oftere har behov for en spand sæbevand og en omgang knofedt.

Vi tilbyder endvidere:

  • Trappevask og renholdelse af opgange mv.
  • Vicevært og varmemester-service
  • Gårdmand – pasning af gårdmiljø
  • Gartner – bl.a. græsslåning og klipning af hække
  • Snerydning og saltning
  • Vinduespudsning
  • Rengøring

Det vil lette din arbejdsbyrde og organisering ved at samle alle ejendomsydelse ét sted, hvor du i øvrigt er sikret en høj service og kvalitet.
Du har mulighed for at gå i aktion allerede i dag, få service i høj kvalitet, stor erfaring på området og grundighed, ikke mindst. Se dine muligheder og modtag et gratis tilbud på din trappevask og eventuelle andre ydelser du kunne have behov for fra os. Vores personale hos TipTop Ejendomsservice er meget kompetent og lever alle op til vores høje standarder.