Find det perfekte selskabslokale til din fødselsdag

selskabslokale fødselsdag

Hvis du skal holde en større fest, det kunne være en fødselsdag, et bryllup eller en julefrokost, så kan det være, at du har behov for et selskabslokale. Bor man i en mindre by, ved man som regel godt, hvor man skal gå hen, for at finde et selskabslokale. Der er som regel forsamlingshuse eller lignende, som man kan leje. I København er der rigtig mange forskellige muligheder, her er nogle af dem:

Forsamlingshuse i København

Der findes en del forskellige forsamlingshuse i København. For at finde et tæt på dig, kan du prøve at søge efter beboer-, kultur- eller forsamlingshuse i de forskellige dele af København. Disse er som regel i den billigere ende af skalaen og du får udelukkende lokalet uden forplejning, rengøring eller lignende.

Specifikt kan nævnes Forsamlingshuset 5e på Østerbro, Christianshavns Beboerhus på Amager og Kulturhuset i Indre By. Alle har lokaler, man kan leje med forskellige niveauer af medfølgende service, rengøring og møblering.

Selskabslokaler i København

Selskabslokaler kan være mange forskellige ting. De ovenstående muligheder kan alle kategoriseres som selskabslokaler, men det kan også betyde et lokale, hvor der er et køkken tilknyttet, så man får leveret maden eller et lokale hvor man får betjening og hjælp til at planlægge festen. For at finde et selskabslokale i København kan du enten søge efter det på internettet, eller gå en mindre tur i dit lokalområde. Der er rigtig mange restauranter, der udlejer deres lokaler til fester og lignende.

Her kan specifikt nævnes Krunch på Amager, hvor man kan få økologisk mad og fuld betjening, Restaurationen som serverer super lækker dansk mad i København K i hyggelige og afslappede omgivelser og Bernstoff Slot, hvor man kan holde sin fest på et vaskeægte slot.

Alternative selskabslokaler i København

Er der ikke noget af det foregående, der lige fanger, så er der straks flere muligheder for at holde fest i København. Et godt eksempel kunne være de mange parker og offentlige udendørsarealer i byen. Man kan sagtens holde en større picnic i Fælledparken eller i Kongens Have, hvis vejret er til det. Det kan selvfølgelig være generende, hvis der er mange andre mennesker i parken. Til gengæld er det helt gratis. En anden mulighed kan være at tage på restaurant. De fleste selskabslokaler er til selskaber på over 40 mennesker, så kommer der 20 til din fødselsdag, så spørg din yndlings restaurant, om du kan booke bord til 25 i stedet.

 

Restaurationen
Møntergade 19
1116 København K
Tlf: 33 14 94 95