Category: øjenlæge

Øjenlågsoperation kan give dit ansigt nyt liv

Det senmoderne samfund har bragt mange ting med sig. En af tingene som er blevet taget godt i mod af befolkningen er, at man nu kan ændre sit udseende, hvis der er noget man ikke kan lide. En øjenlågsoperation giver dig både mulighed for at ændre dit udseende, så du igen får liv i ansigtet og dermed ser mere oplagt og glad ud, men også muligheden for at se bedre og på denne måde forbedre din livskvalitet. Uanset hvor i landet du kommer fra, kan du finde en klinik som vil hjælpe dig igennem forløbet. Så uanset om du søger en professionel udført øjenlågsoperation i Glostrup eller i Holte, er der hjælp at finde.

Øjenlåg

Kort om operationen

Som sagt kan der være mange gode grunde til at vælge at få en øjenlågsoperation, men uanset hvad dit udgangspunkt er, bør du sætte dig grundigt ind i indgrebet, før du beslutter dig. Operationen er et mindre indgreb som varer mellem 20 og 80 minutter. Under operationen vil kirurgen foretage et snit i hudfolden over øjet, og overflødig hud og fedtvæv vil blive fjernet. Dette betyder, at hængende/tunge øjenlåg ikke længere er et problem. Området omkring øjet vil være irriteret i ca. 1-2 uger, men du kan se TV og læse efter blot et par dage.

Det er vigtigt, at du finder en klinik du føler dig godt tilpas i og som laver en forundersøgelse, så du er sikker på, at du er i gode hænder og at operationen er grundigt planlagt. Mange klinikker har endda gratis konsultationer, så du uforpligtende kan komme ind og høre om dine muligheder. Et sidste godt råd i forhold til at finde en god klinik er at læse andres respons på de forskellige klinikker og/eller spørge din læge til råds.

Et helt nyt ansigt

Det siges, at øjnene er sjælens spejl, og en af de første ting menneskerne omkring dig lægger mærke til. Efter operationen vil du føle, at du har fået et helt nyt udseende, og mange siger, at de efterfølgende ser verden på en helt ny måde, da de har været vant til, at deres syn har været begrænset og deres tunge øjenlåg . Grundet den store forskel en ellers så lille operation kan gøre, er det klart, at øjenlågskirurgi er den mest almindelig kosmetiske operation i Danmark.  Operationen hjælper både med at give et nyt og flottere udseende, men også med at forbedre ens syn og hverdagen, da man kan leve uden eventuelle gener fra tunge øjenbryn eller øjenlåg.

Center for Øjenlågskirurgi
Øjenlægerne Glostrup Centrum
Stationsparken 21
2600 Glostrup
Tlf: 43 20 70 40

Få fejlfrit syn med laseroperationer

Øjenlæge

Synet er en af de ting, der gør livet nemmere, sjovere og smukkere. Det lader os se hvor vi går, så vi ikke støder ind i ting, det lader os opleve hinanden, solnedgange og stor kunst. Hvis synet er dårligt, kan det være svært at læse en god bog uden at få hovedpine. Man kan få flimmer for øjnene af at skulle koncentrere sig i længere tid, tillige med svimmelhed og kvalme. Briller og linser kan løse problemet, men kun når man har dem på eller i. Når mange alligevel vælger briller og linser, er det fordi de er bange for laseroperationer. Lad os først kigge på nogle af de misforståelser der er omkring laserbehandlinger

Der er flere slags laseroperationer

Mange tror, at der kun er en slags laseroperation, og at det er den der hedder “Lasik”. Denne har været meget udskældt, især fordi den ikke må udføres på piloter eller militærfolk, da denne gør hornhinden ustabil. I det hele taget havde for stor en procentdel af de, som fik udført Lasik, efterfølgende problemer med deres syn, hvilket nu gør, at de nye behandlinger også bliver set på med et skeptisk blik. Heldigvis har det vist sig, at den nye behandling, kaldet Relex SmILE (Small Incision Lenticular Extraction) næsten ingen bivirkninger har, og rent faktisk giver folk det de forventer, når de får en øjenlaseroperation. For at høre mere om denne type behandling, kan du lave en tid hos en øjenlæge. Her kan du spørge til fordele og ulemper ved forskellige behandlinger og tage et oplyst valg om øjenlaseroperationer.

Operationen er kort og øjet heler hurtigt

Mange har en idé om, at operationen tager lang tid, og at der går flere uger før ens syn bliver normalt igen. Dette er ikke tilfældet. I virkeligheden tager operationen kun et par minutter og med SmILE tager det kun en dags tid før synet burde være normalt. Efter operationen vil der være en periode på omkring 3 måneder, før øjet er helet fuldstændigt.

Hvis du ønsker et bedre syn, så kan en laserbehandling gøre det. Behandlingen er relativt dyr, men så er den til gengæld også permanent. Når den er udført har du ikke længere behov for briller eller linser. Du vil for fremtiden ikke skulle tænke på dit syn i forbindelse med at køre bil, og skal aldrig igen skifte linser eller pudse briller.

 

Øjenlægernes Center
Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund
Tlf: 44 44 40 40