Kom tæt på naturen med en campingtur

En campingtur kan være en fantastisk oplevelse. Her får man mulighed for at komme tæt på naturen og tæt på familien samtidig. For børn kan en campingtur være lige så spændende som en tur sydpå. Hvis man finder en campingplads med legeplads, pool eller andet, kan man være sikker på, at børnene har noget at lave, når I ikke er på udflugt. Her er erfaringen ofte, at de nemt finder ud af at lege med andre børn, der også er på camping. Skulle det ikke være tilfældet, er der masser af steder, som også har internetforbindelse, så både børn og voksne ikke behøver at kede sig. Ferie kan være en af de ting, man vælger fra, hvis økonomien er lidt stram, men der er heldigvis massere af ting at se i Danmark.

camping

Camping på Sjælland

Det kan være rigtig attraktivt at tage på camping i Nordsjælland. Her er masser af skov, lækre badestrande og spændende seværdigheder. Her kan man eksempelvis komme til Helsingør og se Kronborg for at høre historier om hamlet og se figuren af Holger Danske. Herudover er der diverse slotte, museer og seværdigheder i Københavnsområdet samt vikingemuseet i Roskilde. På Sydsjælland kan nævnes Stevns klint hvor man, udover at se den fantastisk smukke natur, som en af de tre eneste steder i verden, kan se de forskellige jordlag i klinterne.

Camping på Fyn

På Fyn kan man komme ud og se Egeskov slot eller tage i Odense Zoo. Herudover kan man køre til Langeland og se Langelandsfortet for at høre om Danmark under den kolde krig.

Camping i Jylland

I Jylland er der mulighed for at komme i Legoland ved Billund, i Zoologisk have ved Givskud for at se dyr i det fri, eller i Randers Regnskov for at se eksotiske dyr og insekter. I Ebeltoft kan man få lidt dansk historie at se med et besøg til Fregatten i Jylland eller komme ud og se på det naturskønne Mols Bjerge.

Om man vil give sine børn en oplevelse, og samtidig lære dem om dansk historie, eller om man selv er interesseret i vikinger og slotte, så kan en campingtur være en rigtig stor oplevelse for både store og små. Man finder nemt overnatning i Nordsjælland, på Fyn og i resten af landet enten ved, at man selv har en campingvogn, ved at leje en, eller ved at finde et sted, der udlåner hytter.

Nivå Camping
Sølyst Alle 14
2990 Nivå
Tlf: 49 14 52 26