Category: køberrådgivning

Det kan en køberrådgiver hjælpe dig med

En køberrådgiver hjælper dig netop med – som navnet også antyder – rådgivning i forbindelse med boligkøb. Denne køberrådgiver har derfor intet at gøre med boligsalg, da en køberrådgiver i stedet optræder som en uvildig sparringspartner i forbindelse med boligkøb. En køberrådgiver er derfor en stor hjælp for alle personer, som overvejer at investere i en bolig.

 

Rådgivning gennem hele processen

Med en køberrådgiver bliver du fulgt trygt i havn fra dine første tanker om boliginvesteringer til, at du åbner døren til din nye bolig for første gang. Det er en stor beslutningen at investere i en bolig, og denne utryghed fraholder mange fra at købe deres drømmebolig. Med en tilknyttet købsrådgiver modtager du gennem hele processen professionel køberrådgivning, hvor du vil få vurderet de boliger, som du overvejer at købe. Købsvurderingen består af en nøje gennemgang af alle relevante data og dokumenter samtidigt med, at boligen også besøges. En byggesagkyndig involveres også i processen, hvis dette findes nødvendigt. Alt dette er med henblik på, at du kun får investeret i en bolig, som har potentiale og er en god investering. Samtidigt slipper du for alt det praktiske besvær i købsprocessen, da din tilknyttede køberrådgiver også vil sørge for dette aspekt.

 

Invester i en køberrådgiver før du investerer i bolig

Det er af disse grunde en god idé at investere i en køberrådgiver før, at du investerer i en bolig. Der skal til tider handles hurtigt, hvis drømmeboligen endelig findes, og her er det typisk for sent at skulle rundt og få rådgivning og hjælp fra forskellige parter. Det er i stedet bedre at være velforberedt med en tilknyttet køberrådgiver, som er tilgængelig, når du har brug for det.

 

Der findes køberrådgiver rundt i hele landet. Du kan eksempelvis få professionel køberrådgivning hos et firma, som har valgt at lave overskuelige og gennemsigtige priser, så deres kunder ikke skal være nervøse for skjulte gebyrer. Her er det muligt at få en pakkeløsning, som både indeholder besigtigelser af bolig samt gennemgang og udarbejdelse af alle dokumenter for de boliger, som du overvejer at investere i. Når den rette bolig og investering er udvalgt, så vil din nye købsrådgiver også være behjælpelig under prisforhandlingen.

 

En køberrådgiver, som realiserer dine boligdrømme

En køberrådgiver fungerer dermed som en uvildig sparringspartner såvel som mægler gennem din boligkøbsproces. Du får således hjælp med alle de aspekter, som et boligkøb indeholder, og med en tilknyttet køberrådgiver kan du således få realisteret dine boligdrømme.

 

Købersmægler.dk

Nyvej 17, st.tv.

1851 Frederiksberg C

70 99 99 00

Skal du købe ny bolig? Sådan finder du den rette ejendomsmægler

En ny bolig kan være et spændende projekt. Man har måske en lang ønskeseddel med ting, man gerne vil have i sin nye bolig. Dette kan være krav og ønsker til plads, beliggenhed, grundplan og udsigt. Det, man ikke går og drømmer om, er et langsommeligt forløb, hvor man ikke kan finde det, man har brug for, ikke kan få papirerne til at gå i orden og skal igennem mange stressfulde forhandlinger med sælger. Til dette er en ejendomsmægler virkelig praktisk at have. Denne har viden og erfaring du kan trække på. Der er forskellige typer af mæglere. Nogle er primært ejendomsmæglere for sælgere, andre er det primært for køber. Der findes også nogle, som er det for begge. Dette er i sig selv ikke noget problem, men der er en risiko for en interessekonflikt. Denne er primært, at firmaet helst modtager så meget i salær som muligt, og derfor måske ikke vil give dig den bedste handel. Det behøver ikke være sådan, det er bare en ting, man kan tage med, hvis man har muligheden for at vælge mellem den ene eller den anden type.

køb af bolig

Undersøg mulighederne i dit område

Boligsalg er i vid udstrækning domineret af lokation og beliggenhed. Lokationen er det sted i landet boligen ligger og beliggenheden henviser til den lokale beliggenhed. Dvs. ligger boligen centralt, ud til vandet, tæt på indkøbsmuligheder osv. Derfor kan det være en fordel at vælge en lokation først og finde en mægler, som har erfaring med dette område. Det kan være, at du gerne vil købe en bolig på Nørrebro, hvorved det ville være oplagt at finde en ejendomsmægler på Jagtvej eller et andet sted på Nørrebro.

En dygtig ejendomsmægler er ekspert i alt, hvad der har med at købe og sælge en bolig at gøre. Denne vil kunne svare på spørgsmål om tilstandsrapporter, salgsvurderinger, tinglysning og købskontrakter. Når det alligevel ikke er nok bare at finde en som er dygtig, så er det fordi, at man vælger bolig både med hovedet og med hjertet. Ens hjem skal ikke blot være en god investering, det skal være et sted, man har lyst til at være. Find en ejendomsmægler som forstår, hvad det er du leder efter, hvilke ting der er absolut nødvendige for dig, og hvilke du er villig til at gå på kompromis med. Én, som har din bedste interesse i sinde, både før og efter du har besluttet dig for at investere i et nyt hjem.

Realmæglerne Lenzberg & Kristensen
Jagtvej 21
2200 København N
Tlf: 35 42 22 00

Gør jeres første boligkøb til en succes

købersmægler

Det første boligkøb kan være nervepirrende. Det er mange penge, det er et stort ansvar, og der er virkelig mange ting, som skal på plads, før drømmeboligen er i hus. Og så er der jo lige de ejendomsmæglere. Kan man overhovedet stole på dem? Ejendomsmæglere er ansat for at hjælpe sælgeren med at få solgt boligen. Ejendomsmæglerne skal selvfølgelig orientere om alle detaljer og følge alle regler, men som førstegangskøber har man brug for nogen, der er på ens side gennem hele processen. Løsningen til dette er at få fat i en købersmægler.

Det er muligt at finde en Københavns bedste købermægler eller andre steder i landet. En købersmægler kan hjælpe jer igennem hele processen fra den første potentielle til bolig, til man står med en underskrevet købsaftale i hånden. En købersmægler vil hele tiden stå ved jeres side og klare status på forhandlingerne med sælgerens ejendomsmæglere. De er beggefagfolk, og en bolig bør forhandles mellem to professionelle og ikke mellem førstegangskøbere og en ejendomsmægler. Mere specifikt kan en købersmægler besigtige den bolig, som I finder interessant. Herudfra kan købersmægleren give en professionel købsvurdering på boligen i forhold til beliggenhed, størrelse og stand. Her vurderes også selve potentialet i forhold til investeringsmuligheder i boligen, hvilket er nødvendigt, eftersom jeres første boligkøb bør være en god investering. Hermed risikerer I ikke at miste jeres penge. Købersmægleren vil kigge alle de relevante dokumenter igennem og orientere jer.

Det kan også være nødvendigt at få yderligere professionel hjælp til boligkøbet af en byggesagkyndig, som kan vurdere tekniske områder af boligen, hvis boligkøberen finder det nødvendigt. En købersmægler findes bla. i København vil også arrangere dette, da de sørger for alt det praktiske gennem hele jeres boligkøb. Det vil med andre ord sige, at de tager de boligkøberne i hånden og hjælper dem gennem salgsprocessen.

Der forhandles professionelt mellem købersmægler og sælgers ejendomsmægler for at nå frem til den optimale købspris. Det betyder således at I vil være sikre på, at I ikke betaler overpris for den pågældende bolig. At benytte sig af en købersmægler skal derfor anskues som en investering, idet risikoen for at smide store summer penge ud af vinduet forsvinder. I samarbejde med en dygtig købermægler sikrer I således, at jeres førstegangskøb bliver en succes, da I undgår de faldgruber der er ved boligkøb og bliver sikret en sikker proces og godt køb.

 

Købersmægler.dk
Søndersøvej 27
2820 Gentofte
Tlf.: 52802000