Gør jeres første boligkøb til en succes

købersmægler

Det første boligkøb kan være nervepirrende. Det er mange penge, det er et stort ansvar, og der er virkelig mange ting, som skal på plads, før drømmeboligen er i hus. Og så er der jo lige de ejendomsmæglere. Kan man overhovedet stole på dem? Ejendomsmæglere er ansat for at hjælpe sælgeren med at få solgt boligen. Ejendomsmæglerne skal selvfølgelig orientere om alle detaljer og følge alle regler, men som førstegangskøber har man brug for nogen, der er på ens side gennem hele processen. Løsningen til dette er at få fat i en købersmægler.

Det er muligt at finde en Københavns bedste købermægler eller andre steder i landet. En købersmægler kan hjælpe jer igennem hele processen fra den første potentielle til bolig, til man står med en underskrevet købsaftale i hånden. En købersmægler vil hele tiden stå ved jeres side og klare status på forhandlingerne med sælgerens ejendomsmæglere. De er beggefagfolk, og en bolig bør forhandles mellem to professionelle og ikke mellem førstegangskøbere og en ejendomsmægler. Mere specifikt kan en købersmægler besigtige den bolig, som I finder interessant. Herudfra kan købersmægleren give en professionel købsvurdering på boligen i forhold til beliggenhed, størrelse og stand. Her vurderes også selve potentialet i forhold til investeringsmuligheder i boligen, hvilket er nødvendigt, eftersom jeres første boligkøb bør være en god investering. Hermed risikerer I ikke at miste jeres penge. Købersmægleren vil kigge alle de relevante dokumenter igennem og orientere jer.

Det kan også være nødvendigt at få yderligere professionel hjælp til boligkøbet af en byggesagkyndig, som kan vurdere tekniske områder af boligen, hvis boligkøberen finder det nødvendigt. En købersmægler findes bla. i København vil også arrangere dette, da de sørger for alt det praktiske gennem hele jeres boligkøb. Det vil med andre ord sige, at de tager de boligkøberne i hånden og hjælper dem gennem salgsprocessen.

Der forhandles professionelt mellem købersmægler og sælgers ejendomsmægler for at nå frem til den optimale købspris. Det betyder således at I vil være sikre på, at I ikke betaler overpris for den pågældende bolig. At benytte sig af en købersmægler skal derfor anskues som en investering, idet risikoen for at smide store summer penge ud af vinduet forsvinder. I samarbejde med en dygtig købermægler sikrer I således, at jeres førstegangskøb bliver en succes, da I undgår de faldgruber der er ved boligkøb og bliver sikret en sikker proces og godt køb.

 

Købersmægler.dk
Søndersøvej 27
2820 Gentofte
Tlf.: 52802000