Category: Firmaevent

LED strips for belysning med lang levetid

Hvis du er interesseret i at få belysning der, hvor du normalt ikke kan komme til med en lampe, et lysstofrør eller andre lyskilder kan det være en rigtig god idé, at overveje LED strips. Det er et nyt og innovativt produkt, som muliggør belysning alle steder i hjemmet. Uanset, hvor trængt det er, kan du bruge disse strips for at belyse rummet. LED lamper har rigtig mange fordele sammenlignet med gammeldags lyskilder, og dem vil vi nedenfor beskrive, hvis du er interesseret i nye, billigere og miljøskånsomme alternativer. Læs med her.

Innovative og miljøskånsomme løsninger

Når det kommer til lyskilder er der rigtig mange gamle løsninger, som forurener miljøet og som samtidigt skal skiftes ud hurtigt, da levetiden ikke er lang nok. Derfor kan det være en god idé, at tænke i nye baner, når det kommer til lyskilder. Den teknologiske fremgang har gjort det muligt, at producere lyskilder, som både er billiger og mere miljøskånsomme. Rigtig mange tænker, at lyskilder er et og det sammen, og derfor køber de hvad som helst, så længe det kan lyse et rum op. Sådan hænger det i virkeligheden ikke sammen i dag. Der er stor forskel på produkter, når det drejer sig om lyskilder. Det er værd at vide, at de nyeste indenfor markedet klart er de bedste, når de drejer sig om kvalitet, betaling på længere sigt og miljørigtige løsninger. LED kan derfor være en rigtig god alternativ til det, som du har i dag.

Længere levetid

Levetiden på LED lyskilder er fem til seks gange længere end ved gammeldags lyskilder. Så ikke nok med, at kvaliteten og lyset er bedre – så kan du nøjes med at købe en ny pære hvert 7.år ca. Så selvom produktetet måske er dyrere til at starte med kan du spare rigtig mange penge på den lange bane. Da markedet for LED lyskilder er vokset de seneste mange år er det også blevet langt billigere, at købe produkterne. Flere og flere producenter er begyndt at producere de nye lyskilder, og det vil altså sige, at priserne er faldet markant. Af denne grund kan du få LED lyskilder til under det halve af, hvad de kostede til at starte med. Det er dog vigtigt, at du besøger en professionel og dygtig forhandler, som kan rådgive dig om belysning og produktet, inden du beslutter dig for at købe noget som helst. Held og lykke!

Sunflux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43 47 42 72

Sjove aktiviteter til dit næste firmaevent

Aktiviteter til firmaevent

Skal du holde et firmaevent? Og er du i syv sind omkring, hvilke aktiviteter dagen skal byde på? Det kan være vanskeligt at planlægge et firmaevent, for selvom I arbejder på den samme arbejdsplads, er det ikke en selvfølge, at I har mange andre ting tilfælles.

Derfor er det en god idé at vælge nogle aktiviteter, som favner bredt og giver smil på læben uanset alder, køn og interesser. Det kan du gøre ved at vælge et firmaevent i Jylland, hvor både du og dine kollegaer er garanteret et sjovt arrangement.

Gi’ den gas med paintball

Mange har efterhånden hørt om paintball – og dette med god grund. Paintball er en sjov og underholdende aktivitet, hvor det er svært ikke at lade sig rive med. Her kæmper forskellige hold mod hinanden om sejren, og konkurrencen udgør en unik mulighed for at lave blandede hold, så I bliver rystet sammen på kryds og tværs. I kan naturligvis også vælge at spille afdelinger mod afdelinger – valget er jeres.

Du og dine kollegaer kan spille paintball i Vejle. Her behøver I ikke være nervøse for, hvorvidt vejret er med jer. Her finder I nemlig både paintball-baner udenfor og indenfor, og således risikerer I ikke, at ustadigt vejr spænder ben for jeres firmaevent.

Bumberball – fodbold på en ny måde

Fodbold er Danmarks nationalsport. De fleste mennesker har derfor prøvet at spille fodbold – men de færreste har prøvet den nye og actionfyldte udgave af slagsen!

Bumberball er fodbold på en ny måde. Her udstyres du og dine kollegaer med såkaldte ’bumberballs’, som er store, oppustelige bolde, der bæres rundt om kroppen. På grund af deres størrelse og oppustelighed gør det ikke ondt at falde, kaste sig eller lave utrolige tricks, og derfor giver disse bumberballs en unik mulighed for at slå sig løs på en fodboldbane. Og dette helt uden at nogen kommer til skade!

Dette er en aktivitet, der egner sig godt til mange mennesker, og er der tale om et stort firmaevent med mange deltagere, er det oplagt at lave en bumberball-turnering, hvor alle kommer på banen.

Alle kan være med

Hverken paintball eller bumberball stiller særlige krav til deltagernes fysiske formåen. Det betyder, at alle medarbejdere i firmaet kan deltage i de sjove aktiviteter uden at frygte for, at nogen allerede fra start har en fordel.

Alle kan være med – det eneste, det kræver, er blot en positiv indstilling og gå-på-mod.
Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring
75 80 10 08