Category: Advokatfirma

Hvad er en erhvervsadvokat?

I en virksomhed kan et manglende overblik over de juridiske aspekter medføre fatale konsekvenser for virksomheden. Det er derfor utroligt vigtigt at blive tilknyttet en erhvervsadvokat, hvis der ikke allerede er advokater ansat i virksomheden. En erhvervsadvokat er særligt uddannet i at rådgive virksomheder. Langt de fleste virksomheder har brug for en advokat, og hvis virksomheden ikke har sin egen advokat, så kan en ekstern erhvervsadvokat heldigvis tilknyttes.

Hvad kan en erhvervsadvokat?
En erhvervsadvokat kan hjælpe virksomheder med juridiske opgaver af forskellige omfang. Der kan både være tale om enkeltstående behov for hjælp samt en generel rådgivning fra erhvervsadvokaten for at sikre, at alle juridiske aspekter er i overensstemmelse i virksomheden. Viften af opgaver for erhvervsadvokater spænder vidt med alt fra arbejds- og ansættelsesret, selskabsret og valg af virksomhedsform til bank- og finansieringsret. Iværksætterrådgivning tilbydes også lige så som en erhvervsadvokat også er til hjælp til virksomhedsoverdragelse og generationsskifte i virksomheden. Der er derfor utallige situationer, hvor en erhvervsadvokats ekspertise er nødvendig for at sikre, at alt foregår korrekt.

Hvem har brug for en erhvervsadvokat?
Alle virksomheder har brug for at have tilknyttet en advokat i en eller anden form, hvis ikke der allerede er ansat en advokat. Med en erhvervsadvokat får du en advokat, som kan favne alle områder, så der ikke behøver at være flere advokater tilknyttet. Det er gavnligt for allerede eksisterende virksomheder lige så som iværksættere også kan få stor gavn af at modtage professionel rådgivning fra en dygtig erhvervsadvokat. Til dig som iværksætter får du mulighed for at fokusere på din passion, mens din tilknyttede erhvervsadvokat kan sørge for alle de juridiske aspekter, som er nødvendig at have på plads for at starte en virksomhed. En erhvervsadvokat hjælper dig således med at få din iværksætterdrøm realiseret!

Hvordan finder man den rette erhvervsadvokat?
Der findes erhvervsadvokater rundt i hele landet, hvor du med fordel kan vælge en erhvervsspecialiseret advokat fra Kolding, hvis din virksomhed er i Sønderjylland eller Syddanmark. Så er det lettere at mødes med din tilknyttede advokat samtidigt med, at din advokat hurtigt kan være på stedet, hvis der opstår akut brug for juridisk hjælp.
Kaiser Domino Advokatfirma, Advokatpartnerselskab
Kokholm 3 B, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80

 

Boligadvokater – få et sikkert køb

Boligadvokat

Salg og køb af boliger af forskellig slags finder konstant sted – både blandt private personer og i erhvervslivet. Der er mange juridiske forhold at tage højde for, når der skal købes og sælges boliger. Det er altafgørende, at de juridiske aspekter er på plads, så der ikke opstår problemer i selve handlen eller senere hen, der kan give økonomiske konsekvenser. For at sikre gnidningsfrie boligkøb og boligsalg er det eksempelvis en god idé at hyre en erfaren boligadvokat fra Kolding og Fredericia, som kender til boligmarkedet i dit nærområde. En boligadvokat kan hjælpe dig med alle juridiske aspekter i købet eller salget, og denne hjælp samt rådgivning vil blive tilrettelagt efter dit individuelle behov.

Boligrådgivning til private personer

Ønsker du som privatperson at købe et parcelhus, en ejerlejlighed, en andelsbolig, et sommerhus eller en grund til fritidslandbrug, så skal du have fat i en boligadvokat med ekspertise i boligrådgivning til private personer. Efter udvælgelsen af drømmeboligen vil din tilknyttede boligadvokat blandt andet sørge for de juridiske dokumenter samt tinglysning af købet og uvildig hjælp til pantsætning, så du kan få gennemført boligkøbet før, at andre køber din udvalgte bolig. Det samme gælder for salg af ubebyggede grunde, hvor boligadvokaten også her kan hjælpe med kontrakter i forhold til entreprise. I tilfælde af salg eller leje af bolig bistår boligadvokaten med yderligere juridisk hjælp, så alle rettigheder og andre aspekter er overholdt.

Boligrådgivning til erhverv

I erhvervsmæssige sammenhænge følges samme procedure som ved boligrådgivning til private personer, men her skal der blandt andet også udarbejdes diverse kontrakter og administrative forhold, hvilket boligadvokaten naturligvis også kan tilbyde sin ekspertise til.

Boligrådgivning til projektudvikling

I forbindelse med projektudvikling angående eksempelvis ejendomme eller planer i lokalområdet er der også mange juridiske aspekter, som skal undersøges og udarbejdes. Disse skal desuden flaske sig, så projektet kan realiseres og for at undgå spildt arbejde. I de situationer er det en stor fordel at tage kontakt til et større advokatfirma nær Kolding og Fredericia, hvor firmaets forskellige advokater tilsammen kan udføre de forskellige juridiske opgaver, som projektudvikling i forhold til boliger kræver. De tilknyttede boligadvokater kan rådgive i forhold til at udvikle realistiske planer til lokalområdet, hvor der typisk er brug for udstykning af grunde og arealoverførsler, hvor den erfarne erhvervsadvokats hjælp især er stor. Entreprisekontrakter skal typisk også udarbejdes samt undersøgelse om mulig forurening af den udvalgte grund skal også bedømmes, hvilket en erhvervsadvokat også er i stand til, så der ikke begås fejl her.

Boligrådgivning sikrer det rette køb

Den juridiske proces i forhold til boligkøb og boligsalg kan være langvarig, men den er nødvendig for, at du kan få et sikkert køb, som ikke giver økonomisk bagslag. Sørg derfor for at finde en boligadvokat, hvis du overvejer køb og salg af diverse boliger – både til private og erhvervsmæssige forhold.

KOLDING
Kokholm 3 b, 1. tv.
6000 Kolding
78 79 90 80

FREDERICIA
Sønder Voldgade 10, st.
7000 Fredericia