Slip for briller og kontaktlinser ved at bruge natlinser

natlinser

 

Forestil dig en morgen hvor du ikke som noget af det første, skal række ud efter dine briller. I stedet for kan du se alt helt tydeligt og klart, lige så snart du slår øjnene op. Du kan endda se, hvad klokken er uden at skulle tage briller eller kontaktlinser på og derved bedømme, om du har tid til at ligge og gasse den lidt ekstra i sengen. Dette kan faktisk ske for dig, hvis du er nærsynet – også selvom du måske altid har haft svært ved at se uden hjælp fra briller eller kontaktlinser. Måden, hvorpå du kan opnå dette, er ved at bruge en speciel linse, der hedder natlinse. En natlinse er ikke det samme som en normal kontaktlinse – den kan nemlig noget helt særligt. 

 

Hvad er en natlinse, og hvad gør den?

Som navnet antyder, så er en natlinse en linse, som du skal have på om natten. Det er derfor en linse, som du tager på, når du skal sove. Natlinsen er en formstabil kontaktlinse, der omformer dit øjes hornhinde i løbet af din nattesøvn. Når du vågner om morgenen, skal du tage linsen ud, og så kan du se klart og skarpt hele dagen. Og det er uden, at du skal tage briller eller kontaktlinser på. Natlinsen virker i minimum 16 timer, og du vil derfor kunne gå rundt og se klart og skarpt hele dagen. Natlinser fungerer således, at jo lavere styrke du har, jo længere tid vil effekten fra natlinserne vare.

 

Hvor lang tid går der, før de virker?

Efter den første nat, hvor natlinserne som du kan sove med, vil du opleve en forandring allerede dagen efter.Det endelige resultat og den fulde effekt, som natlinser kan give dig, tager mellem 3 til 12 dage.

 

Hvor kan jeg købe natlinser?

Har du lyst til at prøve natlinser, så kan du kontakte en optiker i dit nærområde. Der findes nemlig mange optikere i hele landet, som tilbyder natlinser. Bor du for eksempel på Sjælland, vil du kunne finde kompetent optiker nær Roskilde, Valby eller for eksempel på Frederiksberg. Når du har fundet en optiker, så skal du have lavet en forundersøgelse. Ved denne undersøgelse vurderer optikeren, om dine øjne er egnet til natlinser. Så tag kontakt i dag og få lavet en aftale, så du kan komme til at se klart og skarpt uden briller og kontaktlinser.

 

Optik Nicolai’s
Skomagergade 10
4000 Roskilde
Telefon: 46 36 01 02