Category: Uncategorized

Optimer din løbestil og slip for skader

Hvert år bliver 80% af alle løbere ramt af skader i forbindelse med løbetræning. Løb er en effektiv træningsform, som passer til de fleste, men desværre kan den også være hård for kroppen. Smerter i ryg og lænd, knæproblemer og seneskader er nogle af de løbeskader, som løbetræning kan være årsag til. Men i realiteten burde man ikke blive skadet af løb, medmindre man enten er uheldig og forstuer eller brækker anklen eller foden under træning, eller fordi man presser kroppen for hårdt. Mange når dog aldrig et særlig intenst træningsniveau, før de må stoppe med at løbe på grund af skader på kroppen. God fysisk form nytter ikke ret meget, hvis det samtidig er skyld i intense smerter.

løbestil

Hvorfor bliver så mange skadet af løb?

Kroppen er bygget til at løbe, men i et samfund hvor løb ikke er den typiske, daglige bevægelsesform, mister vores krop muskelkraft og får forringet evnen til at bevæge sig sikkert og naturligt med høj hastighed i form af løb. Derudover er mange former for løbesko af en type, der ikke understøtter hverken kroppens naturlige bevægelsesmønster eller fods fysiske opbygning. I stedet for at få plads bliver foden indkapslet og får sin bevægelsesfrihed indskrænket. Det resulterer for mange i en usund udvikling, hvor tæerne presses sammen og derfor ikke giver den rigtige støtte til resten af foden. Det resulterer i, at kroppen belastes de forkerte steder, og det har indflydelse på din løbestil.

Hvad kan man gøre mod problemet?

Mange steder er man blevet bevidst om problemet og forsøger at afhjælpe det. I dag findes der fysioterapeuter som afhjælper sportsskader ved at hjælpe patienten med at finde tilbage til en naturlig løbestil som kroppen understøtter. For mange betyder det et farvel til traditionelle løbesko til fordel for sko, der giver et naturligt løb. Det kan være sko formet helt efter foden og tæerne med minimal kunstig støtte, eller blot sko med bedre plads og mere naturlig affjedring og støtte. En undersøgelse af hele kroppen for at finde frem til skævheder og svage muskelgrupper er dog også noget, som en behandler vil fokusere på, og ofte kan en fysioterapeut diktere et omfattende træningsprogram til at supplere eller gå forud for løbetræningen som et middel til at optimere den. Uanset hvad der er løsningen for dig, er det værd at fokusere på, hvordan du bedst forebygger skader.

Move2Peak ApS
Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg
Tlf: 32 10 82 82

Skal du have foretaget malerarbejde på Frederiksberg?

Ny lejlighed på Peter Bangs Vej? Renovering af husfacaden tæt på Frederiksberg Slotshave? Dårligt lys på kontoret på H.C. Ørsteds Vej?

Uanset hvad byggeprojektet omhandler, kræver stort set alle byggeprojekter og renoveringer en ny omgang maling. Du kan søge hjælp hos et en erfaren maler nær Frederiksberg, som kan hjælpe med malerarbejdet. Maleren kan hurtigt være på stedet og få malerarbejdet udført med en grundighed, der giver et resultat af høj kvalitet.

Maler StorKøbenhavn

Professionel hjælp til malerarbejde

Malerarbejde nedprioriteres desværre ofte, da maleropgaverne udføres som sidste skridt i processen. Til sidst i en byggeproces er der typisk tidspres, da projektet skal udføres inden for en tidsbegrænset periode. Maleropgaverne udføres af den grund nogle gange hurtigere end anbefalet, hvorfor det endelige resultat ikke bliver optimalt. Det er ærgerligt at investere både tid og penge i en renovering eller et nyt byggeri uden at få det færdiggjort ordentligt. Malingen betyder langt mere end de fleste antager, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at malerarbejdet udføres ordentligt. Det er af disse årsager en god investering at få professionel hjælp til at få udført malerarbejdet.

Malerarbejde af høj kvalitet

Ved at hyre professionelle fagfolk til at udføre malerarbejde får lokalerne dét ekstra. Når malerarbejdet udføres med grundighed og et professionelt malerstrøg giver det resultatet en elegance, som ikke er muligt selv få frem. Ved at benytte uddannede malere til malerarbejdet udvælges de bedste materialer til formålet, og arbejdsmetoden tilpasses til opgavens behov. Mere specifikt drejer det sig om, at malingen naturligvis er af bedste kvalitet og nøje udvalgt efter formålet i forhold til brug af lokalet og luftfugtigheden, så malingen er holdbar. Farven og nuancen af malingen udvælges i samarbejde med dig eller den ansvarlige person, men malerne er i stand til at rådgive i forhold til den rigtige farve, nuance og glans. Malernes professionelle og erfarne blik kan udvælge maling, som får fremhævet lysindfaldet samt den stemning, som rummet skal give.

Arbejdsopgaver

Professionelle malere kan udføre alt inden for maleropgaver. Firmaets ressourcer afhænger af firmaets størrelse, men det er muligt at finde en maler i Storkøbenhavn, hvor udbuddet af ydelser er bredt. Det drejer sig om følgende ydelser:

  • Planlægning af farvevalg
  • Specifikke maleropgaver som eksempelvis maling af trappeopgang
  • Malerhjælp til renovering af huse, lejligheder og kontorer
  • Udendørs malerarbejde som blandt andet renovering af facade
  • Opgaver inden for vedligeholdelse
  • Totalentreprise, hvor malerfirmaet har ansvaret for hele processen

Maleropgaverne kan udføres både privat og i erhvervsmæssige sammenhænge. Det professionelle malere sikrer, at lokalerne males grundigt og korrekt, så lokalerne opnår den elegance, som de fortjener.

Malerfirmaet Sommerlund ApS
Livjægergade 33
2100 København Ø
Tlf: 20 16 17 86

Sådan kan en Mystery Shopper hjælpe din virksomhed

mystery shopper

Når din virksomhed udfører sin funktion, hvad enten det er at sælge tøj til folk, eller servere dem et måltid mad, så er det rigtig vigtigt, at kunden går derfra og har haft en god oplevelse. Det kan være svært at teste, hvorvidt ens kundeservice er god nok, eller om kunderne får det de vil have. Man kan lave spørgeskemaundersøgelser eller på anden måde indsamle data, men det vil i bedste fald kun være en indikation på virkeligheden. Når folk udfylder skemaer, er der mange faktorer der spiller ind, og gør svarene nærmest ubrugelige. Det svarer i visse tilfælde til at spørge kunden direkte efter et køb; “er du tilfreds med dit køb? Er du tilfreds med kundeservicen?” de fleste ville være for høflige til at give et brugbart svar. En mystery shopper er en kunde, som besøger din butik, udfører et køb eller en bestilling, og går igen. Herefter rapporterer denne tilbage med sin oplevelse. For at dette kan være mest effektivt, er det vigtigt, at personalet ikke ved, at denne er en mystery shopper. En mystery shopper kan også blive hyret til at ringe til kundeservice, eller på anden måde interagere med dine medarbejdere eller ansatte.

Værdien i at kende sine fejl

En stor fordel ved mystery shopping er, at vide hvor man skal sætte ind. Hvis forretningen kører dårligt kan det være svært helt at vide hvad problemet er. Har vores kundesegment færre penge end de plejede? Er vores udbud af varer ikke tidssvarende mere? Er vores faciliteter for dårlige? Det kan være svært at skille forskellige problemestillinger i virksomheden ad. En mystery shopper kan belyse problemet fra kundens synspunkt, således at man kan fokusere på ét problem, frem for at prøve at løse dem alle. En mystery shopper vil ofte påpege, hvorfor denne havde en god eller en dårlig oplevelse, så du kan sætte ind der, hvor der er problemer, og ikke prøve at ordne noget, som virker.

Værdien i at have god data

Det kan være svært at finde god data på den subjektive oplevelse af virksomhedens værditilbud. En konsulent kan hjælpe med forretningsplanen og lignende, men når man bruger mystery shoppers, så er det fordi man vil have god data, man ønsker bevis på, at kundeservicen rent faktisk er god, eller rent faktisk er dårlig. Når man benytter sig af mystery shopping, udnytter man således den eneste ekspert på området der ved præcis hvad din virksomhed gør godt eller skidt; forbrugeren.

Profacers Ab
Møntergade 10
1116 København K
Tlf: 60 40 70 60

 

Hvilke behandlinger kan en dyrlæge tilbyde?

Man kan hurtigt blive i tvivl om, hvad en dyrlæge kan hjælpe med, derfor hjælper vi dig i denne artikel med at forstå, hvad en dyrlæge kan gøre for dit kæledyr.

En dyrlæge kan hjælpe dig og dit kæledyr med både store og små ting. Hvis dit kæledyr for eksempel er syg eller opfører sig anderledes, end det plejer, kan en dyrlæge hjælpe dig med at opklare, hvad der er galt. En dyrlæge kan ved at foretage en undersøgelse og stille dig nogle spørgsmål, nærme sig en årsag til, at dit kæledyr opfører sig usædvanligt og finde ud af, om der er noget galt. Det kan ske, at din dyrlæge er nødsaget til at tage røntgenbilleder, blodprøver, urinprøver eller lave en scanning for at finde en årsag. På den måde kan en dyrlægen blive klogere på, hvad dit kæledyr fejler, og hvilken behandling der skal til for at gøre det rask igen. Yderligere kan dyrlægen også give dig vejledning i, hvad du kan gøre for, at dit kæledyr bliver hurtigere rask.

Det kan være, at dyrlægen finder ud af, at dit kæledyr har en betændelse, spist noget farligt eller har problemer med for eksempel sine øjne. I disse tilfælde kan en dyrlæge udføre en operation for at hjælpe dit kæledyr. En dyrlæge kan derfor udover at konstatere en sygdom eller lidelse også give dit kæledyr den behandling, som der kræves. Dog er de mest almindelige operationer, som dyrlæger udfører i hele landet lige fra Århus til København, sterilisering og kastrering. Derudover tilbyder mange dyrelæger også alternative behandlinger som akupunktur. Det er derfor ikke kun de traditionelle metoder med medicin, som en dyrlæge kan tilbyde.

Udover undersøgelser og behandlinger mod sygdomme samt lidelser, så kan en dyrlæge også hjælpe med adfærdsproblemer. Det kan til tider være problematisk at få dit kæledyr til at stoppe en uhensigtsmæssig handling – måske kan du ikke få din hund til at lade være med at trække, eller din kat vil ikke tisse i kattebakken? Det er der heldigvis råd for, og du kan tale med din dyrlæge om, hvad der kan gøres, så disse adfærdsproblemer kan stoppes. En dygtig dyrlæge har nemlig erfaring og viden om dyrs adfærd. Alle dygtige dyrlæger i både Århus, København, Odense etc. har en viden om, hvad du kan gøre for at hjælpe dit kæledyr af med et adfærdsproblem.

Yderligere kan en dyrlæge også give dit kæledyr de vaccinationer, det har behov for. Skal du for eksempel til udlandet med din hund, kan en dyrlæge give din hund en vaccination mod rabies. Klipning af negle og hår er også nogle af de behandlinger, som en dyreklinik kan tilbyde. Der findes altså en bred række af behandlinger hos en dyrlæge, så uanset hvilke udfordringer du støder på med dit dyrs helbred eller adfærd, er der hjælp at hente hos dyrlægen.

 

Byens dyreklinik
Rosenvangs Allé 2
8260 Viby J
Tlf.: 8230 7015